search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει – Πού θα βλέπουμε τον Τσολιά; (Video)

21.09.2018 12:21
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης της Ελληνοφρένειας – Ποιος μίμος παίρνει τη θέση της στον Real Fm - Media

 

Μετά το ξαφνικό τέλος της «Ελληνοφρένειας» από τον ALPHA και το μη δέσιμο του… γλυκού στην ΕΡΤ, ήρθε η ώρα του Τσολιά να επιστρέψει δυναμικά.

Αυτή τη φορά σε digital μορφή. Η διάσημη εκπομπή μετακομίζει στη «Digital Minds», με το κοινό να έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει το δηλητηριώδες χιούμορ του Τσολιά μέσω YouTube!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Digital Minds, υποδέχεται την ‘Ελληνοφρένεια’ στο δίκτυό της. Με ιστορία που μετρά σχεδόν 20 χρόνια σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, η ‘Ελληνοφρένεια’ περνάει σε μία νέα digital εποχή.

Το κοινό θα έχει πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνει τον αγαπημένο Τσολιά και το καυστικό χιούμορ της γνωστής σατιρικής ομάδας, μέσα από αρχειακό υλικό, νέα πρωτότυπα videos, special projects και Livestream shows που ανεβαίνουν αποκλειστικά στο κανάλι της ‘Ελληνοφρένειας’ στο YouTube».

Πηγή: Dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:28