search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:01
MENU CLOSE

Συνελήφθη 28χρονος για βιασμό 15χρονης στην Κω – Εφιαλτικές λεπτομέρειες

21.09.2018 12:25
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media
 
Τον βιασμό της από 28χρονο Ιρανό κατήγγειλε 15χρονη Ελληνίδα στις διωκτικές αρχές της Κω. Πρόκειται για μία περίεργη υπόθεση, η οποία άρχισε να απασχολεί από προχθές το απόγευμα τις διωκτικές αρχές του νησιού.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, μία φίλη της ανήλικης κοπέλας και κατήγγειλε ότι η 15χρονη εξαναγκάζεται να συναντιέται με τον 28χρονο από φόβο. Αμέσως αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 28χρονο αλλά και την ανήλικη, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες- παραδέχτηκε ότι είχε βιαστεί.
 
Πιο συγκεκριμένα, βάσει των ίδιων πληροφοριών, η 15χρονη είπε πως αρχικά, στις 13 Σεπτεμβρίου, ο 28χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ενώ στη συνέχεια στις 14, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2018 με απειλές την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη ερωτική πράξη.
 
Η ανήλικη ισχυρίστηκε πως οι συναντήσεις τους γίνονταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και πως πήγαινε στο ραντεβού τους από φόβο μην τυχόν και την χτύπησε, διότι την απειλούσε.
 
Μετά την καταγγελία ο 28χρονος Ιρανός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω, ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης και η λήψη DNA από την ανήλικη.
 
Πηγή: rodiaki.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52