search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:02
MENU CLOSE

«Η Beyoncé είναι μάγισσα, κρατήστε την μακριά μου» (Photo)

21.09.2018 15:55
Στην κορυφή των Grammy η Μπιγιονσέ με 9 υποψηφιότητες - Media

 

H Beyoncé είναι η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της ποπ αυτή τη στιγμή. Ό,τι αγγίζει μετατρέπεται σε επιτυχία και η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή της, την οικογένειά της και την λαμπερή παρουσία της παντού.

Ωστόσο, μήπως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα σκοτεινών δυνάμεων που εργάζονται για αυτήν; Μήπως η Beyoncé δεν είναι αυτό που δείχνει αλλά μια μάγισσα που χρησιμοποιεί ξόρκια για να τα καταφέρνει;

Όχι, δεν πάθαμε τίποτα, άλλοι τα υποστηρίζουν αυτά: μια πρώην ντράμερ του συγκροτήματος της Beyoncé, η Κίμπερλι Τόμσον, όχι μόνο ισχυρίζεται ότι η σταρ χρησιμοποιεί «ακραία μαγεία», αλλά ζήτησε και τη βοήθεια των αρχών.

Συγκεκριμένα, η Τόμσον ζήτησε από δικαστήριο να επιβάλλει ασφαλιστικά μέτρα στην Beyoncé, υποστηρίζοντας ότι η σταρ έχει χρησιμοποιήσει «ξόρκια για να με παρακολουθεί και για να ελέγχει τα οικονομικά μου».

Προσέθεσε δε ότι η Beyoncé χρησιμοποίησε επίσης «ξόρκια σεξουαλικής κακοποίησης» σε βάρος της και ότι «δολοφόνησε» τη γάτα της, ενώ ήδη ένας δικαστής απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που η Τόμσον ζήτησε.

Το πρόβλημα είναι ότι η Τόμσον δεν στηρίζει πουθενά τις καταγγελίες της ούτε παρέχει κάποια ένδειξη ότι η Beyoncé ασκεί τις «σκοτεινές τέχνες», γενικώς και ειδικά εις βάρος της.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, τα social media πήραν φωτιά από την είδηση και ο χαμός συνεχίζεται με αμείωτη ένταση…

Πηγή: The Blast

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24