19/07/2019 20:51:16

«Λουκέτο» στο μουσείο του Πάμπλο Εσκομπάρ

«Λουκέτο» στο μουσείο του Πάμπλο Εσκομπάρ - Media

 

«Λουκέτο» στο μουσείο που ήταν αφιερωμένο στον Πάμπλο Εσκομπάρ έβαλαν οι αστυνομικές αρχές στο Μεντελίν της Κολομβίας, την στιγμή που στο μουσείο περιηγούνταν τουρίστες.

Το μουσείο που ανήκε στον αδερφό του Εσκομπάρ, έκλεισε γιατί δεν διέθετε τουριστική άδεια λειτουργίας.

Στα εκθέματα του μουσείου βρίσκονται μερικά από τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες του Εσκομπάρ.

«Υπάρχει μια προσωρινή δραστηριότητα της επιχείρησης στο Μεντελίν, που είναι αφιερωμένη στη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους ληστές, που έκαναν τη μεγαλύτερη χειρότερους ληστές, αυτών που έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά σε αυτήν την πόλη. Σαν να μην ήταν αρκετό, η εγκατάσταση δεν πληρούσε τους κανονισμούς» δήλωσε ο διευθυντής του τοπικού αστυνομικού τμήματος στην τοπική εφημερίδα El Colombiano, Αντρές Τομπόν.

Μάλιστα, στις δραστηριότητες του μουσείου συγκαταλέγεται και η περίφημη «περιήγηση ναρκωτικών». Πρόκειται για μια διαδρομή που περνάει από το σημείο που ο Εσκομπάρ έχει ταφεί, όπως και μια πολυτελή κατοικία που του ανήκε. Ο δήμαρχος της πολης έχει ταχθεί κατά των περιηγήσεων, υποστηρίζοντας ότι δοξάζουν τις ζωές εμπόρων ναρκωτικών, όπως του Εσκομπάρ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.