search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:15
MENU CLOSE

Σε μια μικρή πόλη του Περού ο Χίτλερ κατεβαίνει για δήμαρχος παρά τις αντιρρήσεις του Λένιν

22.09.2018 11:35
Σε μια μικρή πόλη του Περού ο Χίτλερ κατεβαίνει για δήμαρχος παρά τις αντιρρήσεις του Λένιν - Media

 

Σε μια μικρή αγροτική πόλη των κεντρικών Άνδεων στο Περού, ο Χίτλερ ελπίζει να επιστρέψει στην εξουσία, παρά την απειλή του αντιπάλου του, του Λένιν.

Τα σλόγκαν της εκστρατείας «ο Χίτλερ επιστρέφει» και «Χίτλερ με το λαό» εμφανίζονται στην ορεινή πόλη Γιουνγκάρ, όπου ο τοπικός πολιτικός Χίτλερ Άλμπα επιδιώκει μια νέα θητεία ως δήμαρχος.

«Είμαι ο καλός Χίτλερ», λέει ο Άλμπα στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο RPP.

Τονίζοντας ότι απορρίπτει κάθε τι που αντιπροσώπευε ο Ναζιστής δικτάτορας Αδόλφος Χίτλερ, ο Άλμπα δηλώνει ότι θέλει να ηγηθεί μιας δίκαιης και διαφανούς κυβέρνησης στο Γιουνγκάρ, μια μικρή αγροτική πόλη στις κεντρικές Άνδεις του Περού.

Αλλά η φετινή εκστρατεία του Άλμπα δέχθηκε επίθεση από τον Λένιν Βλαντιμίρ Ροντρίγκες Βαλβέρδε, έναν κάτοικο της γειτονικής περιοχής που προσπάθησε να εμποδίσει την εγγραφή του Άλμπα ως υποψηφίου.

Οι εκλογικές αρχές απέρριψαν την περασμένη εβδομάδα το αίτημα του Λένιν, επιτρέποντας στον Χίτλερ να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου.

Στο Περού και σε άλλες χώρες στην Λατινική Αμερική, οι γονείς συχνά επιλέγουν ξένα και μικρά ονόματα για τα παιδιά τους που ακούγονται εξωτικά, παρά τους αρνητικούς συνειρμούς που προκαλούν στο εξωτερικό.

Πέρσι, το όνομα Οσάμα Βινλάντεν εμφανίστηκε στη σύνθεση της εθνικής νέων ποδοσφαίρου του Περού.

Ο Άλμπα δήλωσε ότι ο πατέρας του δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ όταν τον βάπτισε. Αφού διάβασε Ιστορία, ο Άλμπα είπε ότι σκέφτηκε να αλλάξει το όνομά του, αλλά στο τέλος το αποδέχτηκε.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:14