21/10/2019 10:00:56

Το «βατράχι» και η... υπηρεσία «τάπερ εξπρές» αναστάτωσαν τα ΚΤΕΛ Τρικάλων!

Το «βατράχι» και η... υπηρεσία «τάπερ εξπρές» αναστάτωσαν τα ΚΤΕΛ Τρικάλων! - Media

 

Άμεση υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες η διάψευση από πλευράς διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και του προέδρου κ. Βασίλη Τζατζάκη, σχετικά με δημοσίευμα της χιουμοριστικής ηλεκτρονικής σελίδας tovatraxi.com που μιλούσε για τη λειτουργία νέας υπηρεσίας Τάπερ Εξπρές, που επιτρέπει την αποστολή φαγητού σε όλη την Ελλάδα.

Όπως γινόταν λόγος στην συγκεκριμένη σελίδα η νέα, υποτιθέμενη υπηρεσία θα έδινε την δυνατότητα αποστολής συσκευασμένου φαγητού -τα γνωστά τάπερ- σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, κάτι που θα ανακούφιζε σημαντικά τους φοιτητές αλλά και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Φυσικά το δημοσίευμα δεν έμεινε μονάχα εκεί. Έκανε λόγο και για τις τιμές, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν μηνιαία συνδρομή μόνο 10 ευρώ για αποστολή 10 πακέτων φαγητού κάθε μήνα, ενώ με μεγαλύτερο πρόγραμμα «Απεριόριστα Τάπερ Προς Όλους» με 50 ευρώ μηνιαίως υπήρχε υποτίθεται δυνατότητα ακόμα και καθημερινής αποστολής, με στάση του λεωφορείου για παραλαβή στο σπίτι του γονέα και παράδοση ντελίβερι απευθείας στην κατοικία του φοιτητή.

Τέλος, όπως ανέφερε το δημοσίευμα  τα φαγητά θα τοποθετούνταν σε ειδικούς θερμοθαλάμους που θα διαθέτουν τα λεωφορεία στο χώρο αποσκευών, κοντά στην μηχανή του λεωφορείου, ώστε να διατηρούνται ζεστά μέχρι την άφιξη τους στο προορισμό τους.

Τα όσα αναφερόταν στο υποτιθέμενο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης χιουμοριστικής σελίδας tovatraxi.com , διέψευσε άμεσα ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Τζατζάκης, τονίζοντας ότι ουδέποτε ισχύει κάτι τέτοιο. Υπογράμμισε ότι αποτελεί ψευδή είδηση που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Πηγή: krinitrikalon.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.