search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:02
MENU CLOSE

Συνεχίζουν στο Copa Del Rey οι «μπλαουγκράνα»

26.01.2012 07:56
Συνεχίζουν στο Copa Del Rey οι «μπλαουγκράνα» - Media

Το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο “Καμπ Νου” με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον επαναληπτικό του 2-1 στο «Μπερναμπέου».

Το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο “Καμπ Νου” με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον επαναληπτικό του 2-1 στο «Μπερναμπέου». Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκαν με τα εξαιρετικά γκολ των Πέδρο (43′) και Ντάνι Άλβες (45+2′), ωστόσο η «βασίλισσα» με πολύ καλή εμφάνιση, έφερε το ματς στα ίσα με τους Ρονάλντο (68′) και Μπενζεμά (72′).
Οι παίκτες του Μουρίνιο, παρουσιάστηκαν εντελώς διαφορετικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι άφησαν… στην Μαδρίτη το αντιαθλητικό τους παιχνίδι. Η αποτελεσματικότητα των “μπλαουγκράνα” ωστόσο και τα δύο εκπληκτικά τέρματα που πέτυχαν, έκαναν την διαφορά και ουσιαστικά τους έδωσαν την πρόκριση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:59