search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43
MENU CLOSE

Εφοπλιστικός γάμος: Ο 31χρονος Χανδρής παντρεύτηκε στο Λονδίνο (Photos)

24.09.2018 06:03
Εφοπλιστικός γάμος: Ο 31χρονος Χανδρής παντρεύτηκε στο Λονδίνο (Photos) - Media

 

Τα σκαλιά της εκκλησία ανέβηκαν ο εφοπλιστής Αντώνης Χανδρής και η αγαπημένη του Θεοδώρα Γουέρ ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπου.

O γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή και η βρετανικής καταγωγής σχεδιάστρια κοσμημάτων έκαναν έναν γάμο κεκλεισμένων των θυρών, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια για τα βρετανικά media και φυσικά ο γάμος τους δε θα έμενε απαρατήρητος.

Όλα τα φλας στράφηκαν πάνω τους απαθανατίζοντας τη νύφη να φορά ένα λιτό νυφικό στη λογική εκείνου της Μέγκαν Μαρκλ με αρκετές διαφοροποιήσεις, ωστόσο, διαφοροποιήσεις και σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό.

Το μυστήριο τέλεσε ο ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φίλιππος και Θεοδώρα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43