search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:48
MENU CLOSE

Η Έλενα Ακρίτα «ξαναχτυπά» για τον Ζακ Κωστόπουλο: Τελικά δεν καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται ε;

24.09.2018 13:35
Η Έλενα Ακρίτα «ξαναχτυπά» για τον Ζακ Κωστόπουλο: Τελικά δεν καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται ε; - Media

 

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα πήρε αμέσως θέση για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και ήταν μια θέση που -κατά τα φαινόμενα- δεν άρεσε σε κάποιους. Έτσι, η δημοσιογράφος με το γνωστό αιχμηρό της υφός επανήλθε με μια ολιγόλογη ανάρτηση στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τελικά δεν καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται ε; #ζακ #νόμοςτουΛιντς».

Και, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες συμπλήρωσε: «Είτε ήταν απόπειρα κλοπής είτε όχι, είτε ο δολοφόνος είναι κοσμηματοπώλης είτε ενεχειροδανειστής – η ουσία είναι μια. Λιντσαρίστηκε ένας άνθρωπος. Και καμία ανοησία περί ‘αμυνας’ δεν στέκει αφού ο δολοφόνος δεν προστάτευε καμία περιουσία την ώρα που λιντσάρισε τον Ζακ Κωστόπουλο. Και τον λιντσάρισε εν ψυχρώ μαζί με έναν άλλον και μαζί με όσους παρακολουθούσαν αμέτοχοι ένα μαρτυρικό θάνατο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:48