search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Μυστική συνάντηση Τζολί-Πιτ – Τι συμβαίνει με το διαζύγιο

24.09.2018 16:37
Ο μεθυσμένος Μπραντ, ο άγριος καυγάς και το αεροπορικό ατύχημα: Γιατί χώρισαν τελικά Πιτ- Τζολί;    - Media
 
Εξελίξεις στο «διαζύγιο του αιώνα» καθώς η Angelina Jolie και ο Brad Pitt φαίνεται ότι αναζητούν τρόπο να τα βρουν έστω και σε νομικό επίπεδο, καθώς το τελευταίο διάστημα τα νεύρα ήταν τεντωμένα και για τις δύο πλευρές.
 
Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε κρυφά στο σπίτι της 43χρονης ηθοποιού ύστερα από δική της πρωτοβουλία, προκειμένου βρουν τη χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η διαδικασίας της κηδεμονίας.
 
«Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie κανόνισαν μια μυστική συνάντηση στο σπίτι της. Είναι η πρώτη φορά που συζήτησαν ουσιαστικά μετά την ομαδική ψυχοθεραπεία που έκαναν με τα παιδιά τους» αναφέρει πηγή στο ΕΤ.online. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η προσπάθεια του πρώην ζευγαριού απέδωσε καρπούς.
 
«Συμφώνησαν να ακολουθήσουν το πλάνο που καθορίστηκε από τα δικαστήρια. Η ηθοποιός αποφάσισε ότι ήταν καιρός πια να προσπαθήσει προς την κατεύθυνση της συνεργασίας και ο Brad ανακουφίστηκε. Ηταν αποφασισμένος να επικρατήσει η ειρήνη στη διάρκεια της διαδικασίας ,και τώρα φαίνεται πως έχουν φτάσει επιτέλους σε ένα σημείο που μπορεί να δημιουργηθεί μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα για τα παιδιά» συμπληρώνει η ίδια πηγή.
 
Για όσους δεν γνωρίζουν, το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική κόντρα για την επιμέλεια των πέντε εκ των έξι παιδιών τους, καθώς ο μεγαλύτερος γιος τους Μάντοξ είναι ο μόνος που μπορεί από τον νόμο να αποφασίσει με ποιον από τους δύο γονείς του θέλει να ζήσει. Προς το παρόν τα παιδιά ζουν με τη Τζολί, ωστόσο ο 54χρονος ηθοποιός τα βλέπει σχεδόν καθημερινά.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:02