search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00
MENU CLOSE

Την χτύπησε, την έπνιξε και πέταξε από το μπαλκόνι το πτώμα της – Σοκαριστικό βίντεο

25.09.2018 06:36
Πενήντα χρόνια από το πρώτο «μικρό βήμα για τον άνθρωπο» και η συζήτηση για την επιστροφή στη Σελήνη έχει ανάψει - Media

 

Κάθε κίνηση του δράστη και του θύματος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Η Τατιάνα Σπίτζνερ από τη Βραζιλία, ξυλοκοπήθηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της Λουί Μανβαλιέρ, λέκτορα βιολογίας στο πανεπιστήμιο της πόλης Γκουαραπουάβα.

 Τη βιαιότητα του συζύγου κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας τους σπιτιού τους. Στην αρχή την κυνηγάει στο πάρκιγνκ και όταν εκείνη μπαίνει στο ασανσέρ γα να γλυτώσει, ο δράστης την προλαβαίνει και αρχίζει με εξαιρετική βία να της συμπεριφέρεται άγρια. Την σπρώχνει την αγκαλιάζει με δύναμη, εκείνη πέφτει και προσπαθεί να ξεφύγει.

Το βίντεο τελειώνει με τη γυναίκα να πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους και να σκοτώνεται. Ο Λουί είπε στην αστυνομία ότι η σύζυγος του αυτοκτόνησε, όμως το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες, με τη συμπεριφορά του, έχει βάλει σε σκέψεις τις αρχές οι οποίες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Αυτό ενισχύει και άλλο ενοχοποιητικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες και δείχνει τον λέκτορα να ανεβάζει τη νεκρή γυναίκα του πίσω στο διαμέρισμα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε πως είναι νεκρή και την ανέβασε πάνω για να τη σώσει.

Τέλος στους ισχυρισμούς του συζύγου έβαλε το ιατροδικαστικό πόρισμα σύμφωνα με το οποίο, η άτυχη κοπέλα ήταν ήδη στραγγαλισμένη όταν έπεσε στο πεζοδρόμιο, ενώ παλαιότερες εκχυμώσεις και εκδορές που έφερε στο κορμί της μαρτυρούν έναν σύζυγο με βίαιο παρελθόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00