search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Πώς έπεσε το μοιραίο αεροπλάνο της Malaysia – H αναπαράσταση του National Geographic (Video)

25.09.2018 07:16
Πώς έπεσε το μοιραίο αεροπλάνο της Malaysia - H αναπαράσταση του National Geographic (Video) - Media

 

Τις τελευταίες στιγμές της μοιραίας πτήσης MH370 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πεκίνο – Κουάλα Λουμπούρ και χάθηκε στις 8 Μαρτίου του 2014 αναπαριστά ντοκιμαντέρ του National Geographic.

Η εξαφάνιση του αεροσκάφους αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ιστορία των εναέριων μεταφορών καθώς παρότι βρέθηκαν μερικά μικρά κομμάτια από τα συντρίμμια, κανένα τμήμα της ατράκτου δεν βρέθηκε, παρά τις έρευνες σε 46.000 τετραγωνικά μίλια στον Ινδικό Ωκεανό.

Το ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί την Πέμπτη, επισημαίνει πως κανείς ουσιαστικά δεν γνωρίζει γιατί εξαφανίστηκε η πτήση MH370.

«Θα μπορούσε να είναι τρομοκρατική ενέργεια, θα μπορούσε να είναι σκόπιμη ενέργεια από μέλος του πληρώματος, θα μπορούσε να είναι βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα» σχολιάζει ο έμπειρος ο κυβερνήτης John Cox, που μιλά στην εκπομπή.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:01