25/02/2020 12:15:49

Δεν το έβαλαν κάτω: 30 γιατροί έκαναν 30.000 μαλάξεις σε 8χρονο που είχε σταματήσει η καρδιά του (Video)

Δεν το έβαλαν κάτω: 30 γιατροί έκαναν 30.000 μαλάξεις σε 8χρονο που είχε σταματήσει η καρδιά του (Video) - Media

 

Σαν να είχαν δώσει κάποιο όρκο τιμής. Ότι δεν θα αφήσουν το 8χρονο παιδάκι με το πρόβλημα στην καρδιά να πεθάνει. Ακόμη και όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά εκείνοι δεν σταμάτησαν να του κάνουν μαλάξεις, (θωρακικές συμπιέσεις CPR). Επί πέντε ολόκληρες ώρες γιατροί και νοσηλευτές σε νοσοκομείο ό ένας πίσω από τον άλλον έκαναν CPR στο παιδί για να το κρατήσουν στη ζωή. Και τα κατάφεραν.

Ο 8χρονος νοσηλευόταν σε ένα νοσοκομείο στο Changzhou, της ανατολικής Κίνας, μετά από μια κρίση που οφείλεται σε μυοκαρδίτιδα. Η κατάσταση του δεν παρουσίαζε βελτίωσε, αλλά επιδείνωση.

Το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Σαγκάη που απέχει 180 χιλιόμετρα. Στη διαδρομή η καρδούλα του σταμάτησε να χτυπάει. Τότε όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό ένας ένας με τη σειρά του επάνω από το φορείο του έκαναν επί 5 ώρες 30.000 μαλάξεις. Το παιδί έφτασε ζωντανό στο νοσοκομείο και όχι μόνο αυτό. Η κατάσταση του παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.