22/02/2020 10:36:41

Κύπρος: Απήγαγαν δυο 11χρονα αγοράκια – Σε συναγερμό η αστυνομία

Κύπρος: Απήγαγαν δυο 11χρονα αγοράκια – Σε συναγερμό η αστυνομία - Media

 

Μια περίεργη υπόθεση απαγωγής δυο 11χρονων αγοριών έχει αναστατώσει από το πρωί την Κύπρο και έχει θέσει την αστυνομία του νησιού σε κατάσταση συναγερμού. Αγνοούνται δυο 11χρονοι μαθητές από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Τα ονόματα των παιδιών είναι Θεμιστοκλής Ντόγκλης και Φίλιππος Σταματάκης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες στην απαγωγή εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, και ύψους 1,70 – 1,75μ. Το ένα του χέρι είναι δεμένο.

Οι ίδιες πληροφορίες που όσο είναι σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα βγαίνουν με το σταγονόμετρο θέλουν τον άνδρα να επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο. Ο άνδρας συστήθηκε σαν δάσκαλος στα παιδιά, τους ζήτησε να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια τα έβαλε μέσα στο όχημα και εξαφανίσθηκε. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι οικογένειες των δυο παιδιών που είναι φίλοι μεταξύ τους, έχουν καταγωγή από Ελλάδα.

Μάλιστα, το πρόγραμμα «Παρατηρητής της Γειτονιάς» του Δήμου Λευκωσίας δημοσίευσε το προφίλ του απαγωγέα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.