search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:38
MENU CLOSE

Ελένη Ράντου: Κι όμως αυτό που σπούδασε δεν έχει καμιά σχέση με την υποκριτική

25.09.2018 09:22
Ελένη Ράντου: Κι όμως αυτό που σπούδασε δεν έχει καμιά σχέση με την υποκριτική - Media

 

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Ράντου στο περιοδικό Down Town μιλώντας – μεταξύ άλλων- για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της αλλά και τις σπουδές της και τα αρχικά επαγγελματικά σχέδιά της που ουδεμία σχέση είχαν με την υποκριτική.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Τι παιδί ήσασταν;

«Παιδί εργατικής οικογένειας από το Αιγάλεω, με μόρφωση πανεπιστημιακή. Ήταν λίγο μπερδεμένο το πού είμαι. Κάπου δεν χώραγα, κάπου περίσσευα. Και αυτό με έκανε να μην ξέρω πού ανήκω. Το θέατρο έχει την ευλογία τις διαφορετικότητες να μπορεί να τις εντάξει, να τις χωρέσει και μη σου πω να τις επιβραβεύσει κιόλας. Οπότε εκεί ένιωσα ότι κάπου ανήκω στ’ αλήθεια».

Τι έχετε σπουδάσει;

«Γαλλική Φιλολογία. Σκεφτόμουν μάλιστα να ακολουθήσω το τμήμα Μετάφρασης. Ακόμη και ως καθηγήτρια πανεπιστημίου με είχα φανταστεί. Γενικά, σε θέσεις πίσω από τα φώτα. Δεν ήταν τα φώτα που με μαγνήτισαν στο θέατρο. Περισσότερο η φαινομενική ανοχή του καλλιτεχνικού χώρου στην πολυπλοκότητα και τη διαφορετικότητα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:38