search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:12
MENU CLOSE

«Κόλαση» στην Ένωση Κεντρώων: Ανεξαρτητοποιείται ο Αρ. Φωκάς

25.09.2018 13:05
Ένταση στα ανοιχτά της Κύπρου: Μια ανάσα από το «Barbaros» η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» - Media
 
Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς.
 
Μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση ο κ. Φωκάς δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων λόγω ασυνεννοησίας με την ηγεσία του κόμματός.
 
Ο κ. Φωκάς δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τους Θεσσαλονικείς από τα βουλευτικά έδρανα. Αύριο αναμένεται να καταθέσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στον πρόεδρο της ελληνικής βουλής.
 
«Το κόμμα δεν κινδυνεύει»
Πάντως σε ανακοίνωσή της μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο., η Ένωση Κεντρώων σημείωσε ότι το κόμμα «δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα τη λύση θα τη δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι «στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν διαφορές απόψεων. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε σε όλες τις πλευρές περιθώριο προσέγγισης και λογικής. Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει».

Πηγή: thestival.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15