search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:57
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου: Ήταν ένα φοβισμένο παιδί, δεν θα έκανε κακό σε κανέναν (Video)

25.09.2018 14:14
Συγκλονίζει ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου: Ήταν ένα φοβισμένο παιδί, δεν θα έκανε κακό σε κανέναν (Video) - Media

 

Ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου, Ευθύμιος, επισήμανε σε εκπομπή του Star ότι πρόκειται για δολοφονία και ότι η οικογένεια δε θα το αφήσει έτσι.

Ο πατέρας του Ζακ δήλωσε ότι έμαθαν την τραγική είδηση του θανάτου του στην Αμερική, όπου μένουν τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Πρόκειται για δολοφονία και δε θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ήταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό», τόνισε.

Επιπλέον, είπε ότι ο Ζακ δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ότι βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι του και ότι η οικογένειά του ήταν πάντα διατεθειμένη να τον βοηθήσει και δεν υπήρχε λόγος να αποφασίσει να κάνει ληστεία.

Η οικογένεια γνώριζε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Ζακ και το γεγονός ότι ήταν οροθετικός, αλλά όπως είπε ο κ. Ευθύμιος, ήταν ένα ελεύθερος άνθρωπος και έκανε τις επιλογές του.

Αναφερόμενος στο περιστατικό έξω από το κοσμηματοπωλείο, ο πατέρας του 33χρονου υπογράμμισε:

«Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας καυγάς και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά πανικοβλήθηκε. Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στην τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει. Εκεί τον πλακώσανε στις μπουνιές και στις κλωτσιές και το παιδί κατέληξε».

«Δεν ήταν και τόσο δυνατό παιδί, θα μπορούσαν να τον κρατήσουν δύο, δεν απειλήθηκε η ζωή κανενός, γιατί τον χτύπησαν και τον δολοφόνησαν», αναρωτήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:57