05/04/2020 16:06:43

Ισχυρισμός-«βόμβα»: Έγκυος η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν πέθανε;

Ισχυρισμός-«βόμβα»: Έγκυος η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν πέθανε; - Media
 
Ο γιατρός της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει αν η θλιμμένη πριγκίπισσα ήταν έγκυος όταν πέθανε, στο τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, που σόκαρε τον πλανήτη.
 
Ο παθολόγος Richard Shepherd δήλωσε στην εφημερίδα Express ότι οι θαυμαστές της Νταϊάνα τον ρωτούν συνεχώς αν ήταν έγκυος, καθώς ήταν αυτός που εξέτασε την πριγκίπισσα μετά τον θάνατό της, ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει με ένα ναι ή όχι.
 
«Με ρωτούν συνέχεια: "Ηταν όμορφη; Ήταν γαλήνια; Ήταν έγκυος; Πάντα προσπαθούσα να μην αποκαλύψω τίποτα, σε όλες τις υποθέσεις που αναλάμβανα και που συγκέντρωναν τα φώτα της δημοσιότητας. Ανέφερα μόνο όσα είχαν ήδη γραφτεί στις εφημερίδες» τόνισε.
 
«Παθολογικά δεν υπήρχε απόδειξη ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αλλά μερικές γυναίκες λένε ότι ξέρουν ότι περιμένουν παιδί τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν μία από αυτές;», διερωτάται, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
 
Ο πατέρας του Ντόντι Αλ Φαγέντ, Μοχάμεντ, υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα του είχε αποκαλύψει ότι περίμενε παιδί σε ένα τηλεφώνημα πριν από το δυστύχημα. Ο γιατρός επιμένει μάλιστα ότι η Νταϊάνα θα είχε ζήσει, αν φορούσε τη ζώνη της στο αυτοκίνητο, και θα είχε μόνο μερικά κατάγματα.
 
Πηγή: enikos.gr/Express

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.