26/08/2019 13:44:56

Πήραν πίσω το στέμμα της Μις Ουκρανία, επειδή… έχει παιδί (Photos)

Πήραν πίσω το στέμμα της Μις Ουκρανία, επειδή… έχει παιδί (Photos) - Media

 

Ο διαγωνισμός ομορφιάς στην Ουκρανία, ανέδειξε ως Μις, την πανέμορφη 23χρονη Βερόνικα Ντιντουσένκο. Είναι μια πανύψηλη γυναίκα, λεπτή, με καμπύλες στα σωστά σημεία και με ένα υπέροχο πρόσωπο. Η απόφαση της κριτικής επιτροπής και του κοινού για να την αναδείξουν Μις ήταν ομόφωνη.

Λίγες ημέρες μετά όμως και ενώ δεν είχαν σβήσει ακόμη τα φώτα της δημοσιότητας, η Βερόνικα έλαβε μια επιστολή στο σπίτι της στο Κίεβο. Ήταν από την κριτική επιτροπή και έγραφε ότι της αφαιρούν το στέμμα και το δίνουν στην πρώτη επιλαχούσα, επειδή απέκρυψε ότι είχε παντρευτεί (και ας έχει χωρίσει) και είναι μητέρα ενός τετράχρονου παιδιού.

Οι κανόνες των καλλιστείων απαγορεύουν σε παντρεμένες γυναίκες ή σε γυναίκες που έχουν παιδιά να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Η Βερόνικα αμέσως μετά την αφαίρεση του στέμματος έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram (την ακολουθούν περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι): «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα»

Βέβαια δεν έλειψαν και κάποιοι ακόλουθοι να τη βρίσουν και να την αποκαλέσουν χαζή, επειδή πήγε σε έναν διαγωνισμό που δεν γνώριζε τους κανόνες.

«Ήταν ότι πιο ανόητο έχεις κάνει» της έγραψε κάποιος άλλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.