search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:24
MENU CLOSE

Πήραν πίσω το στέμμα της Μις Ουκρανία, επειδή… έχει παιδί (Photos)

26.09.2018 07:27
Πήραν πίσω το στέμμα της Μις Ουκρανία, επειδή… έχει παιδί (Photos) - Media

 

Ο διαγωνισμός ομορφιάς στην Ουκρανία, ανέδειξε ως Μις, την πανέμορφη 23χρονη Βερόνικα Ντιντουσένκο. Είναι μια πανύψηλη γυναίκα, λεπτή, με καμπύλες στα σωστά σημεία και με ένα υπέροχο πρόσωπο. Η απόφαση της κριτικής επιτροπής και του κοινού για να την αναδείξουν Μις ήταν ομόφωνη.

Λίγες ημέρες μετά όμως και ενώ δεν είχαν σβήσει ακόμη τα φώτα της δημοσιότητας, η Βερόνικα έλαβε μια επιστολή στο σπίτι της στο Κίεβο. Ήταν από την κριτική επιτροπή και έγραφε ότι της αφαιρούν το στέμμα και το δίνουν στην πρώτη επιλαχούσα, επειδή απέκρυψε ότι είχε παντρευτεί (και ας έχει χωρίσει) και είναι μητέρα ενός τετράχρονου παιδιού.

Οι κανόνες των καλλιστείων απαγορεύουν σε παντρεμένες γυναίκες ή σε γυναίκες που έχουν παιδιά να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Η Βερόνικα αμέσως μετά την αφαίρεση του στέμματος έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram (την ακολουθούν περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι): «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα»

Βέβαια δεν έλειψαν και κάποιοι ακόλουθοι να τη βρίσουν και να την αποκαλέσουν χαζή, επειδή πήγε σε έναν διαγωνισμό που δεν γνώριζε τους κανόνες.

«Ήταν ότι πιο ανόητο έχεις κάνει» της έγραψε κάποιος άλλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15