search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:59
MENU CLOSE

O Γιώργος Γεωργίου επιστρέφει στην τηλεόραση! – Ποιο κανάλι θα δείχνει το «Καφενείο των Φιλάθλων» – Πότε ξεκινάει

26.09.2018 16:52
Γιώργος Γεωργίου: «Από τον τζόγο καταστράφηκε η οικογένειά μου» (Video) - Media

 

Υπήρξε από τις πρώτες εκπομπές που έδωσε τόσο άμεσα μικρόφωνο στον απλό φίλαθλο και οπαδό του ποδοσφαίρου, πρώτα μέσα από τα καφενεία και λίγο αργότερα, στη δεύτερη μορφή της, μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον παρουσιαστή της. Κόπηκε, άλλαξε τηλεοπτική στέγη και ξαναεπιστρέφει δριμύτερη.

Από αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, ακριβώς τα μεσάνυχτα και για δύο ώρες, ο Γιώργος Γεωργίου ανοίγει τα μικρόφωνα σε όλους τους φιλάθλους, χωρίς… φερμουάρ και λογοκρισία για να σχολιάσουν την αγωνιστική και ότι γίνεται στον χώρο του αθλητισμού με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν!

Οι τηλεθεατές θα επικοινωνούν με κανονικές γραμμές μίας αστικής κλήσης ενώ θα μπορούν να στελνουν SMS αλλά και μηνύματα στην official Facebook page του Kontra Channel (www.facebook.com/kontrachannel) ενώ θα μεταδίδεται και ζωντανά από το Facebook Live!

Μην εκπλαγείτε αν δείτε καλεσμένους τους πρωταγωνιστές κάθε αγωνιστικής στην εκπομπή καθώς και ζωντανές συνδέσεις με αποδυτήρια!

Μαζί του η δημοσιογράφος Έλενα Τσαρτσάνη που πιθανόν να του κλέψει την (τηλεοπτική) δόξα!

Το «Καφενείο των Φιλάθλων», κάθε Κυριακή 12-2 τη νύχτα, ζωντανά μόνο στο Kontra Channel.

Πηγή: dailymedia

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15