search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Υπόνοιες από Sports Bild: «To μυστικό ποτό που δίνει ο Κλοπ στους παίκτες της Λίβερπουλ»

26.09.2018 17:35
Το βίντεο που ξεσήκωσε κατακραυγή στην Αγγλία: Τρεις άνδρες κλωτσάνε στο κεφάλι άστεγο, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο (Video) - Media

 

Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά στη Λίβερπουλ που έχει ξεκινήσει δυναμικά και μόνο με νίκες τη σεζόν. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Sport Bild» η ομάδα του Κλοπ κρύβει ένα μυστικό που τη βοηθά να έχει αυτή την απόδοση.

Πρόκειται για ένα μυστικό ποτό που καταναλώνουν οι παίκτες μετά τις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια. Είναι ένα ρόφημα που έχει εμπνευστεί ο Μαρκ Βάρνεκε, πρώην κολυμβητής και πρωταθλητής, που πέρασε στην ιστορία ως ο γηραιότερος που κατέκτησε παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2005, σε ηλικία 35 ετών. Λίγο καιρό μετά, εξομολογήθηκε ότι η διατροφή του έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό και ειδικά ένα συγκεκριμένο ρόφημα.

Λέγεται ότι η Λίβερπουλ επικοινώνησε μαζί του για να του ζητήσουν να συνεργαστεί μαζί τους, πρόταση που έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βάρνεκε ετοίμασε δύο ειδικά ροφήματα για τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ .

Ο Βάρνεκε συνεργάζεται με το διατροφολόγο των «Reds», Μόνα Νέμερ, πρώην της Μπάγερν Μονάχου, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους στον τομέα αυτό.

Μέχρι τώρα αυτό το «μυστικό ρόφημα» έχε καταφέρει να περάσει όλα τα ντόπινγκ κοντρόλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως, από τότε που οι παίκτες του Κλοπ πίνουν το συγκεκριμένο ποτό, οδεύουν από επιτυχία σε επιτυχία.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33