search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:34
MENU CLOSE

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Νέο φριχτό βίντεο ντοκουμέντο – Κλωτσιές και κλομπ από αστυνομικούς στο αναίσθητο θύμα

27.09.2018 06:23
Μηνύσεις από την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου κατά ΕΚΑΒ και ΔΙΑΣ - Ξανά «στο μικροσκόπιο» τα βίντεο - Media

 

Αφού κατάφερε να ξεφύγει από το άγριο ξύλο του κοσμηματοπώλη και του συνεργού του, ο Ζακ έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Μόνο που αυτοί αποδείχθηκαν επίσης βίαιοι, όπως αποκαλύπτει το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών»: Κλοτσούσαν και έσερναν σαν σακί έναν αναίσθητο, αιμόφυρτο άνθρωπο.

Δεν λιντσαρίστηκε μία αλλά δύο φορές ο Ζακ Κωστόπουλος – τη δεύτερη μάλιστα όχι από «αγανακτισμένους πολίτες», αλλά από τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν.

Η «Εφ.Συν.» δημοσίευσε ένα βίντεο που είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.

Στο βίντεο ο Ζακ έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του, το κεφάλι του είναι μπανταρισμένο και μες στα αίματα και το πρόσωπό του έχει μπλαβιάσει.

Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί έχουν πέσει από πάνω του ώστε να τον συλλάβουν – ένας κρατάει κλομπ. 

Ηδη από το πέμπτο δευτερόλεπτο ένας αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι – το θεωρούμενο ως πειστήριο του εγκλήματος.

Ενας από τους αστυνομικούς φαίνεται στο βίντεο να κλοτσάει βίαια τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια. Ολη αυτή την ώρα ο νεαρός δεν φέρνει καμία αντίσταση. Αντίθετα, φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του

Ο αιμόφυρτος Ζακ κείτεται χωρίς τις αισθήσεις του στον πεζόδρομο, ανάμεσα σε τέσσερις αστυνομικούς που –άγνωστο γιατί– προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες. 

Στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα ένας από τους αστυνομικούς να κρατά με γυμνό χέρι το «πειστήριο», το μαχαίρι δηλαδή που υποτίθεται ότι κράδαινε ο Ζακ Κωστόπουλος και απειλούσε τον κόσμο.

Πηγή: Εφημερίδα Των Συντακτών 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15