search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: Μποντιμπιλντεράς κλωτσά αλύπητα και μαχαιρώνει τη φίλη του

27.09.2018 07:07
Σοκαριστικό βίντεο: Μποντιμπιλντεράς κλωτσά αλύπητα και μαχαιρώνει τη φίλη του - Media

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε, από τις δικαστικές αρχές του Μίσιγκαν, το βίντεο της άγριας επίθεσης του 35χρονου Μποντιμπιλντερά σε βάρος της φίλης του, η οποία κατέληξε σε κώμα για αρκετές μέρες.

Ο δράστης Πώλ Μπάσι, εμφανίζεται να ερευνά το κινητό τηλέφωνο της φίλης του και αμέσως μετά σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται κατά της κοπέλας που μπαίνει στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τους αστυνομία, το θύμα δέχτηκε περισσότερες από 100 κλωτσιές, πλήθος αντικειμένων όπως κεριά, τασάκια κλπ, ενώ στο τέλος υπέστη και τραύματα από μαχαίρι.

Ο Μπάσι κλώτσησε περισσότερες από 100 φορές τη φίλη του, την οποία επίσης χτύπησε με διάφορα αντικείμενα του σπιτιού ενώ της προκάλεσε τραύματα και με μαχαίρια.

Παρά τον άγριο ξυλοδαρμό, το θύμα όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του ζήτησε από τους δικαστές να μην ασκήσουν δίωξη σε βάρος του 35χρονου. Ωστόσο οι εισαγγελείς προχώρησαν κανονικά τη δίωξη, προφυλάκισαν τον κατηγορούμενο ορίζοντας εγγύηση ύψους 5 εκατ. δολαρίων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:22