search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20
MENU CLOSE

Πέντε ατάκες που δεν πρέπει να του πείτε ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ

27.09.2018 07:11
Πέντε ατάκες που δεν πρέπει να του πείτε ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ - Media

 

Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κακό: Mερικές φορές δεν κρατάμε το στόμα μας κλειστό, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να πετάμε δυστυχώς… τούβλα, τα οποία έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Το αντικείμενο του πόθου μας! Είναι το άγχος; Είναι η προσμονή να τον δούμε επιτέλους σε σκηνές πιο… προσωπικές και ιδιαίτερες; Eίναι η δαιμονισμένη μας χαρά που επιτέλους θα κάνουμε sex μαζί του; Είναι όλα αυτά και τόσα άλλα; Γενικότερα να ξέρεις, ότι ενθουσιασμός, χαρά, αυξημένη λίμπιντο και… ομιλία, αν δεν είσαι ειδήμων στο θέμα, συνήθως δεν πάνε μαζί. Άλλωστε, θα σου έχει συμβεί και σένα να έχεις πει κάτι κατά τη διάρκεια του sex και μετά να αναρωτιέσαι για ποιο δαιμονισμένο λόγο το έκανες αυτό. Και καλά, αν τα λόγια σου δεν είναι βαριά κι ασήκωτα, κάπως το σώζεις. Αν όμως οδηγήσουν τον παρτενέρ σου ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, τι κάνεις; Γίνεσαι ηθική αυτουργός; ΠΟΤΕ. Γι΄αυτό κι εμείς, σου παρουσιάζουμε κάποιες ατάκες, τις οποίες καλό θα ήταν να μην του πεις κατά τη διάρκεια του sex…

1. Έλα ας τελειώνουμε: Είναι δυνατόν να βλέπεις το sex διεκπαιρεωτικά; Και ακόμα και να το βλέπεις, είναι ανάγκη να το δηλώνεις; Δηλαδή μετά πώς περιμένεις να λειτουργήσει ο χριστιανός, αν εσύ είσαι με το ρολόι στο χέρι λες και περιμένεις να βγει το φαγητό από το φούρνο; Έλα και λίγο στη θέση του. Θα σου άρεσε εσένα δηλαδή να σε… ξεπετάξει και μετά να πάει να πιει ποτό με τους φίλους του, και μάλιστα χωρίς εσένα; Αν δεν έχεις όρεξη για sex, μην κάνεις καθόλου. Κάτσε δες καμιά ταινία με την Kate Hudson, και άσε και εκείνο το έρμο το παιδί να περιηγηθεί στο διαδίκτυο όπως μόνο εκείνος ξέρει και να περάσει σαφώς καλύτερα. Και αύριο μέρα είναι!

2. Mπορείς να μου φέρεις το κινητό μου;: Εντάξει είπαμε, είσαι εξαρτημένη από το κινητό σου, αλλά είναι ανάγκη να τσεκάρεις τις ενημερώσεις σου στο facebook την ώρα που κάνετε sex; Δηλαδή θα πέσει ο ιστότοπος αν δεν πατήσεις like στη βλακεία που ανέβασε η κολλητή σου; Δεν μπορείς να περιμένεις λίγα λεπτά; Και ακόμα και η μανούλα να σε παίρνει, νομίζουμε ότι μπορείς να την πάρεις πίσω λίγο αργότερα. Δεν είναι και τόσο κακό. Άσε που μπορείς να την έχεις ενημερώσει: «Καλή μου μανουλίτσα θα είμαι με τον Κώστα σινεμά. Θα σε πάρω εγώ όταν μπορέσω». Τόσο απλά!

3. Αυτό ξέχνα το: Ναι το ξέρουμε. Δεν είναι ανάγκη να τα δέχεσαι όλα και προφανώς δεν είναι ανάγκη να σου αρέσουν όλα. Οπότε, όταν σου προτείνει κάτι το οποίο δε θέλεις να κάνεις, δεν υπάρχει λόγος να είσαι επιθετική και να γίνεις και έξαλλη από πάνω. Μπορείς να του αρνηθείς ευγενικά, ή να τον κοροιδέψεις μες στην μούρη του λέγοντάς του: «Την επόμενη φορά». Tο αστείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι θα σε πιστέψει.

4. Άστο θα το κάνω μόνη μου: Σε ξορκίζουμε, μην τυχόν και ξεστομίσεις τίποτα τέτοιο, να ξέρεις θα απειληθεί η σωματική σου ακεραιότητα και δε θα υπάρχει και κανείς να σε βοηθήσει. Τι θα το κάνω μόνη μου καλή μου; Του λες δηλαδή κατάμουτρα ότι είναι απαίσιος στο sex και ότι προτιμάς να μείνεις μόνη με τον εαυτό σου και τις… σκέψεις σου, παρά να το ξανακάνετε! Εντάξει, αυτό είναι βαρύ να ξέρεις.

5. Σ’ αγαπώ: Θεέ μου, πες μας ότι δεν το έχεις πει! Αλήθεια σε παρακαλούμε. Και δεν εννοούμε να είσαι σε μία μακροχρόνια σχέση, στην οποία υπάρχει οικειότητα, δέσιμο και αληθινή αγάπη, αλλά αν είναι ο πρώτος καιρός της γνωριμίας σας, δεν υπάρχει λόγος βρε κορίτσι μου να πετάξεις τέτοιο πράγμα. Ειλικρινά, δε σκέφτεσαι πριν μιλήσεις; Να ξέρεις πάντως, αν το πεις και μετά αυτός εξαφανιστεί, δε θα μας κάνει και εντύπωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20