search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Μαρτυρία-σοκ από το δυστύχημα στην Τιθορέα: «Έγινε μακελειό…» (Photos)

27.09.2018 13:12
Μαρτυρία-σοκ από το δυστύχημα στην Τιθορέα: «Έγινε μακελειό...» (Photos) - Media

 

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το θανατηφόρο τροχαίο στην Τιθορέα, όπου τραίνο παρέσυρε αυτοκίνητο που παγιδευτηκε στις ράγες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα και να τραυματιστεί άλλο ένα.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο αυτόπτης μάρτυρας επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά «στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό» Το Ι.Χ. μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ, δυστυχώς, η συνοδηγός που βρισκόταν στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα το αυτοκίνητο τραυματίστηκε θανάσιμα.

Από τις περιγραφές του δυστυχήματος προκύπτει ότι το αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες έφθασε στη διάβαση Κάτω Μοδίου περίπου στις 8 το πρωί. Οι μπάρες είχαν κατέβει. Τα φώτα δούλευαν όπως επίσης και το ηχητικό σήμα, ωστόσο, άγνωστο γιατί, η οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε.

Μάλιστα σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που έχει καταθέσει στην αστυνομία προσπέρασε τα δύο οχήματα που βρίσκονταν μπροστά της πριν τη γραμμή και περίμεναν να περάσει το τρένο. Ανέβηκε στην σιδηροδρομική γραμμή και προσπάθησε να περάσει όμως δεν πρόλαβε καθώς το τρένο έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο και το παρέσυρε για περίπου ένα χιλιόμετρο.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31