search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:17
MENU CLOSE

«Βόμβα» για τον εκλεκτό του Τραμπ: «Σίγουρη» ότι αποπειράθηκε να την βιάσει ο Κάβανο δηλώνει η Φορντ (Video)

27.09.2018 17:14
«Βόμβα» για τον εκλεκτό του Τραμπ: «Σίγουρη» ότι αποπειράθηκε να την βιάσει ο Κάβανο δηλώνει η Φορντ (Video) - Media
 
Η Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ, που κατηγορεί τον υποψήφιο του Αμερικανού προέδρου στο Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο για σεξουαλική επίθεση, απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο να έχει κάνει λάθος σχετικά με την ταυτότητα του ανθρώπου που της επιτέθηκε.
 
Ερωτηθείσα από τη γερουσιαστή των Δημοκρατικών Νταϊάν Φέινσταϊν εάν υπάρχει πιθανότητα να κάνει λάθος για τον δράστη, εκείνη απάντησε «απολύτως όχι», προσθέτοντας ότι είναι τόσο βέβαιη «με τον ίδιο τρόπο που είμαι βέβαιη ότι σας μιλάω τώρα».
 
Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το 1982 θα παραμείνουν «ανεξίτηλα» χαραγμένα στη μνήμη της, διαβεβαίωσε η ίδια, σε έντονη ψυχική φόρτιση.
 
«Είναι το γέλιο, το δυνατό γέλιο των δύο» αγοριών μέσα στο δωμάτιο, «που διασκέδαζαν σε βάρος μου».
 
«Ο ένα βρισκόταν πάνω μου ενώ και οι δύο γέλαγαν» περιέγραψε, επαναλαμβάνοντας λίγο μετά ότι είναι «100% σίγουρη» ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε ήταν ο Μπρετ Κάβανο.
 

Μετά την κατάθεσή της, η Φορντ δέχθηκε ερωτήσεις από γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος που όλοι τους εξήραν το «θάρρος» της.
 
Οι Ρεπουμπλικάνοι, αποκλειστικά άνδρες γερουσιαστές στους κόλπους της επιτροπής Δικαιοσύνης, ανέθεσαν σε μια εισαγγελέα που ειδικεύεται στις υποθέσεις σεξουαλικής βίας, να θέσει ερωτήσεις στην καταγγέλλουσα.
 
Στόχος ήταν να μην επαναληφθούν τα γεγονότα που σηματοδότησαν μια άλλη ακροαματική διαδικασία, το 1991, όπου σε μια καταγγέλλουσα ενός υποψηφίου στο Ανώτατο Δικαστήριο τέθηκαν ερωτήσεις μονάχα από άνδρες, σε επιθετικό μάλιστα τόνο.
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρακολούθησε σήμερα από το αεροσκάφος Air Force One την ακροαματική διαδικασία στη Γερουσία, έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο.
 
Ο Τραμπ ταξίδευε από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον και είδε την κατάθεση της Φορντ με μια μικρή καθυστέρηση, διευκρίνισε η εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Σάντερς.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13