search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Σε νέα ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Αρλέτα που αναβλήθηκε

28.09.2018 11:57
Σε νέα ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Αρλέτα που αναβλήθηκε - Media

 

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την 27η Σεπτεμβρίου συναυλίας -αφιέρωμα στην Αρλέτα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, λόγω ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία, οι δεκάδες ερμηνευτές, μουσικοί, δημιουργοί και συντελεστές του μεγάλου αφιερώματος στην Αρλέτα, «Ακόμα κι αν φύγεις…», που εργάζονται όλο αυτό το διάστημα για την υλοποίησή του, με ειλικρινή λύπη ανακοινώνουν ότι, η προγραμματισμένη συναυλία αναβλήθηκε λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Ειδικότερα στο χώρο του Ηρωδείου καθώς και σε όλη την Αθήνα, οι καιρικές συνθήκες, συνεχής βροχή, δυνατός αέρας, ψύχος, που οδήγησαν στην έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Αττικής για κλείσιμο των σχολείων, μας οδήγησαν στην απόφαση να αναβληθεί η παράσταση της 27ης Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Τα προπωλημένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:37