search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29
MENU CLOSE

Η γκάφα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έβρισε τη δήμαρχο του Παρισιού

28.09.2018 16:49
Η γκάφα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έβρισε τη δήμαρχο του Παρισιού - Media

 

Θέλοντας να τιμήσει το Παρίσι, τη γαλλική πρωτεύουσα την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε στο Twitter ένα γκράφιτι, χωρίς προφανώς να αντιληφθεί ότι ήταν υβριστικό για την… δήμαρχο της πόλης, την Αν Ινταλγκό.

Η Ινταλγκό πάντως φάνηκε να κατανοεί ότι επρόκειτο απλώς για γκάφα και όχι για επίθεση εναντίον της και της απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές… “Oops!”

“Ήταν τόσο ωραία να κάνω βόλτα στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι (…) Δοκίμασα για πρώτη φορά χυμό ανανά-τζίντζερ και ήταν λαχταριστός! Είδα και αυτό το γκράφιτι πάνω από το κεφάλι ενός μωρού ενώ διέσχιζα ένα πάρκο… τι υπέροχο μέρος” έγραψε η Σπίαρς, η οποία έδωσε συναυλίες στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου.

Το πρόβλημα ήταν ότι συνόδευσε την ανάρτησή της με πολλές φωτογραφίες, σε μία από τις οποίες αναγραφόταν το σύνθημα: “Ινταλγκό, ξεκουμπίσου”.

Η δήμαρχος απάντησε σήμερα με τη λέξη “Oops” (από το πασίγνωστο τραγούδι της Σπίαρς “Oops… I did it again”) συνοδεύοντάς την με δύο emoji – μια καρδούλα και μια φατσούλα που κλείνει το μάτι.

Η Αν Ινταλγκό δέχεται σφοδρή κριτική τους τελευταίους μήνες καθώς δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει ακανθώδη ζητήματα στην πρωτεύουσα. Στα μέσα Σεπτεμβρίου υπέστη άλλο ένα πλήγμα, καθώς παραιτήθηκε ο πρώτος αναπληρωτής της στον δήμο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29