search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Ξαφνική αλλαγή διαιτητή στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Ο λόγος της αντικατάστασης – Ποιος θα σφυρίξει την Κυριακή

28.09.2018 17:01
Θλίψη στο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Κουκουλάκης - Media

 

Σε αλλαγή διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League, προχώρησε η ΚΕΔ. Το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν θα διεξαχθεί στο Γ. Καραϊσκάκης την Κυριακή. Αρχικά είχε οριστεί ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ, ο οποίος, όμως, αντικαταστάθηκε. 

Ο λόγος είναι πως τραυματίστηκε ο Ελβετός, Σάντρο Σέρερ, που είχε οριστεί να σφυρίξει και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, αντικαταστάτης του θα είναι ο συμπατριώτης του, Σαν Φενταγί, ο οποίος είναι 35 ετών και διεθνής από το 2011.

Η ανακοίνωση – ενημέρωση της ΕΠΟ:

Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:15