search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Αρνιακός: Στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου θα «χτυπήσει» στην Ελλάδα ο «Ζορμπάς» – Ποιες περιοχές θα πλήξει και τι ώρα (Video)

28.09.2018 17:57
Αρνιακός: Αντί να πει για τον καιρό, είπε για διασωληνωμένους που «αυξάνονται με φόντο τα λαμπιόνια» - Σάλος στα social media (Video)  - Media

 

Την εξέλιξη του κυκλώνα «Ζορμπά» που θα πλήξει το Σαββατοκύριακο της χώρας μας εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο μετεωρολόγος, Σταύρος Αρνιακός.

Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, ο κυκλώνας «Ζορμπάς» βρίσκεται αυτή τη στιγμή αρκετά ανοικτά από τα χωρικά μας ύδατα. Το μεσημέρι του Σαββάτου γύρω στις 15:00 αναμένεται να βρίσκεται στο ακρωτήριο Ταίναρο, ενώ από το βράδυ θα προχωρήσει στο Μυρτώο Πέλαγος, εκεί κοντά στη Μήλο.

Το πρωί της Κυριακής θα «ανέβει» στις Κυκλάδες, κοντά στη Σύρο δηλαδή, ενώ το μεσημέρι θα φθάσει στο Ικάριο Πέλαγος με τα φαινόμενα να εξασθενούν από το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42