search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:59
MENU CLOSE

Πελοπόννησος: Φούσκωσε ποτάμι στο Άργος – Εκκενώθηκαν σπίτια – παρασύρθηκε αυτοκίνητο (Video)

29.09.2018 13:20
Πελοπόννησος: Φούσκωσε ποτάμι στο Άργος – Εκκενώθηκαν σπίτια - παρασύρθηκε αυτοκίνητο (Video) - Media

 

Μεγάλες ποσότητες νερού κατεβάζει ο Ξεριάς στο Άργος και στη γέφυρα του Αγίου Βασιλείου έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική καθώς το νερό έχει φτάσει λίγα εκατοστά κάτω από τη γέφυρα.

Στην παλιά πυροσβεστική όπου βρίσκονται οι οίκοι ανοχής διπλά στο ποτάμι η πυροσβεστική απομάκρυνε τις γυναίκες καθώς το νερό έμπαινε μέσα στα σπίτια.

Η πυροσβεστική ενημερώνει τον κόσμο οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ποτάμι σε λίγο να ξεχειλίσει και καλεί όλους να απομακρυνθούν από την περιοχή για να μην κινδυνέψουν και η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία από τον ΟΣΕ στο Άργος προς Πυργέλα.

Κατάσταση έκτακτη ανάγκης

Με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ζήτησε από την κυβέρνηση να κηρύξει τις πληγείσες περιοχές της Πελοποννήσου από τον μεσογεακό τυφώνα Ζορμπάσε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Πληροφορίες για έναν αγνοούμενο στη Νέα Κίο 

Σε εξέλιξη είναι οι αναζητήσεις αστυνομίας και πυροσβεστικής για ένα άνδρα στην περιοχή της Νέας Κίου ο οποίος αγνοείται και τον αναζητούν οι συγγενείς του.

Και στη Νέα Κίο 

Έξι χιλιόμετρα έξω από το Άργος βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό της Νέα Κίου. Και εκεί ο Ζορμπάς χτυπάει ανελέητα.Φούσκωσε το ποτάμι Πάνιτσα και οι κάτοικοι της περιοχής απομακρύνονται από τα σπίτια τους. σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικές δυνάμεις προχωρούν σε εκκενώσεις σπιτιών προς ασφαλέστερα μέρη. 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr , argonafplia.gr 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44