search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους από την κακοκαιρία

01.10.2018 07:01
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους από την κακοκαιρία - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό, έπειτα από τον 27χρονο, ο οποίος απεγκλωβίστηκε ζωντανός και του ηλικιωμένου ζευγαριού, που αγνοείται από την περιοχή του Μαντουδίου, λόγω της κακοκαιρίας, από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, ένα ελικόπτερο και drone της Πυροσβεστικής, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, καθώς και δύτες.

Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό του 75χρονο κτηνοτρόφου από το χωριό Βρύναινα στον Αλμυρό Βόλου, αναζητείται στην περιοχή «Μεγάλος Λάκος» του όρους Όθρυς.  Ο ηλικιωμένος είχε πάει να μαζέψει το κοπάδι του προκειμένου να το προστατέψει από την κακοκαιρία, ωστόσο λόγω της πυκνής ομίχλης χάθηκε στη διαδρομή. Ο βοηθός του κατάφερε να επιστρέψει και να ειδοποιήσει τις αρχές.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21