search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Κρήτη: Σοβαρό ατύχημα σε μηχανουργείο την ώρα του αγιασμού – Τραυματίστηκε εργάτης

01.10.2018 13:28
Επίθεση κατά πάντων από ιερέα σε αγιασμό: Διαδηλώνετε για ΣΥΡΙΖΑ, Φύσσα, Γρηγόρόπουλο, ομοφυλόφιλους αλλά όχι για τις μάσκες (Video) - Media

 

Με σοβαρά κατάγματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ο 32χρονος αλλοδαπός εργάτης, ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί σε ατύχημα μέσα σε μηχανουργείο της Φοινικιάς Ηρακλείου.

Όπως είπε στο ekriti ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν τόσο στην επιχείρηση όσο και στο νοσοκομείο, κλιμάκια από την Επιθεώρηση Εργασίας και το Εργατικό Κέντρο και τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας εργαζόταν νόμιμα και ήταν κανονικά ασφαλισμένος στο μηχανουργείο.

Αναμένονται ωστόσο τα επίσημα στοιχεία του πορίσματος της τεχνικής Υπηρεσίας της Επιθεώρησης Εργασίας.

Το εργατικό ατύχημα έγινε όταν ο 32χρονος χειριζόμενος ένα μηχάνημα τύπου κλαρκ, προσπάθησε να μετακινήσει μία φιάλη.

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι το ατύχημα έγινε την ώρα που στο μηχανουργείο γινόταν Αγιασμός και όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονταν εκτός του χώρου εργασίας, εκτός του αλλοδαπού, ο οποίος δεν έδωσε το παρών καθώς είναι μουσουλμάνος.

 

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36