17/01/2020 07:53:10

Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια του κόμματος Τάκη Μπαλτάκου-Δημήτρη Καμμένου - Ποιο θα είναι το όνομα

«Πόλεμος» στη δεξιά: Ο Δ. Καμμένος διέγραψε τον Τάκη Μπαλτάκο για τη συνεργασία με τον Π. Καμμένο - Media
 
Την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι σε συνέντευξη που θα δοθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο, θα γίνει η «επίσημη πρώτη» του νέου κόμματος που ιδρύουν ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Καμμένος.
 
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στο κόμμα δεν θα συμμετέχουν άλλοι εν ενεργεία βουλευτές πλην του κ. Καμμένου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα θα είναι «Δύναμη Ελληνισμού».
 
Όσον αφορά στον χώρο που το νέο σχήμα επιδιώκει να καταλάβει, όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος, «στοχεύουμε σε ένα κόσμο που είναι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και τη Χρυσή Αυγή,μιλάμε για κείνους που μας αγαπάνε. Δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ναζιστές».
 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής προσέθεσε ότι «θέλουμε τη νεολαία που δεν πήγε να ψηφίσει το '15, να τους ξεσηκώσουμε από τον καναπέ και να ασχοληθούν με την πολιτική», ενώ εκτίμησε ότι το ποσοστό όσων δεν συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές φθάνει το 22%.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.