search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Με 23χρονη καλλονή ξεπερνάει τον χωρισμό με την Τζολί ο Μπραντ Πιτ – Η νεαρή ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά (Photo)

01.10.2018 17:04
Η δραματική προσπάθεια μιας μητέρας να σώσει την 7χρονη κόρη της από τα σαγόνια ενός μεγαλόσωμου πιτμπουλ (Video) - Media

 

Φουντώνουν οι φήμες πως ένα νέο ειδύλλιο έχει γεννηθεί στο Χόλιγουντ μεταξύ του Μπραντ Πιτ και μιας νεαρής ηθοποιού που μάλιστα τυγχάνει να είναι κόρη πασίγνωστης σταρ του κινηματογράφου.

Ο Μπραντ Πιτ μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί, έχει εστιάσει στην καριέρα του και αυτή την εποχή κάνει γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του διάσημου σκηνοθέτη Ταραντίνο.

To “Once Upon A Time In Hollywood” θα αναφέρεται στη δολοφονία της Sharon Tate και στον Charles Manson και στο νέο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Leonardo Di Caprio και ο Brad Pitt.

Και λέγεται πως ο 54χρονος Πιτ δείχνει να έχει ξετρελαθεί με μια από τις συμπρωταγωνίστριες του στη νέα ταινία. Μάλιστα η Metro δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου φιλμ, που δείχνουν τον Πιτ να χαλαρώνει μαζί με την 23χρονη ηθοποιό Margaret Qualley.

Και αν αναρωτιέστε ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που εικάζεται πως έχει ξετρελάνει τον Πιτ, δεν είναι άλλη από την κόρη της διάσημης ηθοποιού Άντι Μακ Ντάουελ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:18