22/01/2021 21:00:28

Στον «ιστό» του Spiderman το πτυχίο Νομικής (video)

Στον «ιστό» του Spiderman το πτυχίο Νομικής (video) - Media

Ένιωθε ότι ήρθε η στιγμή να κολλήσει με τον «μαγικό ιστό» του, το πτυχίο στα χέρια του; Πίστεψε ότι για να καταφέρει επιτέλους να ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές του χρειάζονταν μαγικές δυνάμεις; Ή μήπως απλά ήθελε να τραβήξει την προσοχή - όπως κι έγινε - κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης;

Ότι κι αν ισχύει, σημασία έχει ότι ο 22χρονος απόφοιτος πλέον της Νομικής, κατάφερε να σπάσει τον ενδυματολογικό κώδικα της αποφοίτησης που έλαβε χώρα στο Μεξικό και άφησε το δικό του σημάδι στην τελετή.

Τι κι αν το αυστηρό πρωτόκολλο της σχολής του απαιτεί μαύρο κουστούμι, λευκό πουκάμισο και φυσικά παπούτσια; Ο σημερινός Spiderman πήρε τις μαγικές δυνάμεις του, χαιρέτησε έναν - έναν τους καθηγητές του, φόρεσε και το μαύρο καπελάκι της αποφοίτησής του και πλέον είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το…καλό και στις δικαστικές αίθουσες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.