search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:47
MENU CLOSE

H Κάρλα Μπρούνι τραγούδησε σε φιλανθρωπικό δείπνο στο Παρίσι

02.10.2018 08:19
H Κάρλα Μπρούνι τραγούδησε σε φιλανθρωπικό δείπνο στο Παρίσι  - Media

 

Το φιλανθρωπικό δείπνο «Golf For Good» με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την οργάνωση Naked Heart που έχει αποστολή την οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, ανοικτή σε άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στο Le Boeuf sur le Toit.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κάρλα Μπρούνι σε μία αξέχαστη ερμηνεία. Συνοδευόμενη από πιανίστα και τσελίστα, το μοντέλο που έγινε τραγουδίστρια και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας με την κιθάρα της τραγούδησε το «Someone Told Me» και άλλα τραγούδια στο ιστορικό καμπαρέ μπαρ του Παρισιού, το οποίο με την πάροδο των χρόνων, μετατράπηκε σε ένα κομψό εστιατόριο και για το φιλανθρωπικό γεγονός με το χορηγό την Place Vendome Qatar φιλοξένησε πλήθος μοντέλων, επιχειρηματιών και κοσμικών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη το γαλλικό παράρτημα της Naked Hearts, οργάνωσης που ίδρυσε η Ρωσίδα supermodel Νατάλια Βοντιάνοβα για να υποστηρίξει τις ρωσικές οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν το μοντέλο και ο συνεργάτης της, Αντουάν Αρνό. Μαζί τους ήταν και ο φίλος τους, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στην οργάνωση Naked Hearts, Εβγκένι Πλιούσενκο, Ρώσος πρωταθλητής και ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ παγκοσμίως.

«Ήταν η πιο εφιαλτική νύχτα να κατορθώσω να συγκεντρώσω όλους τους ανθρώπους μαζί, ενώ είναι σε εξέλιξη η Εβδομάδα Μόδας» είπε η Βοντιάνοβα, η οποία κινήθηκε ανάμεσα στα τραπέζια για να χαιρετήσει τους καλεσμένους.

Τα πολυτελή κομμάτια που πωλήθηκαν στη δημοπρασία, από την οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 203.000 ευρώ για τους σκοπούς της οργάνωσης, ήταν ένα μενταγιόν Chopard με διαμάντια από τη συλλογή Happy Diamonds και στολές γκολφ από τη Loro Piana, η οποία ντύνει την ευρωπαϊκή ομάδα για το Ryder Cup.

Στο δείπνο παρακάθισαν μεταξύ άλλων τα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ, Κάρλι Κλος, Σάρα Σαμπάιο, Σου Τζου Παρκ, Τόνι Γκαρν, Αλεξίνα Γκράχαμ, ο δημοσιογράφος Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ, η συντάκτρια μόδας, Καρίν Ρουατφέλντ.

Το 2004, η Νατάλια Βοντιάνοβα ίδρυσε την οργάνωση Naked Heart για να υποστηρίξει τις προσπάθειες εξάλειψης της εγκατάλειψης παιδιών στη Ρωσία και να δημιουργήσει προσβάσιμες εγκαταστάσεις για παιδιά όλων των δυνατοτήτων σε ολόκληρη τη χώρα και διεθνώς. Μετά τη μετεγκατάστασή της στο Παρίσι, η Νατάλια αποφάσισε να επεκτείνει τις φιλανθρωπικές της πρωτοβουλίες και να ιδρύσει την Naked Heart France για να αναπτύξει και να ενισχύσει το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο που ξεκίνησε το ίδρυμα Naked Heart για παιδιά με αναπηρίες, αυτισμό, σύνδρομο Down, μαθησιακές δυσκολίες και άλλες ειδικές ανάγκες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46