search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Αυτοί είναι οι κακοποιοί που είχαν «ρήμαξει» τα Νότια προάστια (Photos)

02.10.2018 12:17
Αυτοί είναι οι κακοποιοί που είχαν «ρήμαξει» τα Νότια προάστια (Photos) - Media

 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών  αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στα νότια προάστια.

Οι συλληφθέντες από τον Μάρτιο του έτους 2018, είχαν συστήσει σε εγκληματική οργάνωση, στοχεύοντας κυρίως σε οικίες, διαμερίσματα και μονοκατοικίες σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, κυρίως στην Βουλιαγμένη, τη Βάρη και τη Γλυφάδα.

Εισέρχονταν στις οικίες παραβιάζοντας συνήθως είτε τα παράθυρα, είτε τις μπαλκονόπορτες και με την απειλή όπλων, ακινητοποιούσαν τους ενοίκους και αφαιρούσαν κοσμήματα και τιμαλφή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ενώ όταν αυτό καθίστατο εφικτό αφαιρούσαν ακόμη και τα οχήματα των θυμάτων τους.

Οι ώρες που επέλεγαν τα μέλη της οργάνωσης να δράσουν ήταν κυρίως οι πρώτες πρωινές, ενώ για την μετάβαση και διαφυγή τους, από και προς τους χώρους των ληστειών, χρησιμοποιούσαν κλεμμένα οχήματα στα οποία είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες, που αντιστοιχούσαν σε οχήματα ίδιας μάρκας, μοντέλου και χρώματος με τα κλεμμένα, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό να μην κινούν υποψίες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

(επ) GOBO ή COBO (ον) ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθΈΝΤΑ στις 26-11-1984 στην Αλβανία

(επ) HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS (ον) VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA , γεννηθείς στις 10-9-1973 στην Αλβανία

 

(επ) GENAJ (ον) VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN , γεννηθείς στις 30-3-1987 στην Αλβανία

Σημειώνεται ότι κατά την επιχείρηση σύλληψής τους, οι δράστες προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ δεν δίστασαν ακόμα και να εμβολίσουν το όχημα των αστυνομικών, μέχρι να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό επιπλέον χώρων στάθμευσης – απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων και μοτοσυκλετών που οι παραπάνω είχαν ενοικιάσει.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11