Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κύβο ζωμό βοδινό
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κιλού φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 πακέτο νούντλς
Ξινόγαλο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι καφέ βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον μοσχαρίσιο κιμά. Όταν ροδίσει, στραγγίζουμε το υπερβολικό λίπος από το τηγάνι, αν υπάρχει. Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τον ζωμό, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να γίνουν διάφανα τα κρεμμύδια. Αφαιρούμε από τη θερμότητα (πολύ σημαντικό) και προσθέτουμε το ξυνόγαλο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πάνω σε ζεστά μαγειρεμένα noodles αυγών.
Πηγή: tastyday.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.