search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Χοντρό «κράξιμο» σε γνωστό ηθοποιό: «Πρώτα να τον μάθουμε και μετά να κάνει πλάκα» (Video)

02.10.2018 14:25
vlahos_2

 

Πολύ άσχημα αντέδρασαν δημοσιογράφοι σε μια πλάκα που έκανε γνωστός ηθοποιός σε ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρώτου δίσκου μουσικής.

Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο (που έγινε γνωστός ως ζευγάρι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην «Μουρμούρα»), το τρολάρισμα του οποίου δεν έκανε καλό «γκελ» με τους συντελεστές του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε μεταξύ άλλων: «Βλέπεις τη διαφορά; Η Ελένη Δήμου είπε μία ατάκα και σκάσαμε όλοι στα γέλια, ενώ ο Παύλος Βλάχος το πάλευε πέντε λεπτά με σουρεαλιστικές δηλώσεις.

Προσπαθεί να κάνει ένα χιούμορ ιδιότυπο, αλλά πρώτα να τον ξέρουμε, να τον μάθουμε, να ακούσουμε τον δημόσιο λόγο του και μετά να κάνει πλάκα.

Θα μαζευτούμε τώρα να κάνουμε αλληγορική ανάλυση των λεγομένων του Πάνου Βλάχου, θα τρελαθούμε τελείως! Το δικαίωμα να κάνεις πλάκα το κερδίζεις. Πρώτα να δούμε ποιος είναι και μετά να κάνει πλάκα».

Η δε Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε «Πουλάει τρέλα», ενώ ο Άρης Καβατζίκης τόνισε: «Θεωρώ ότι κάνει μία περσόνα…».

 

Πηγή: gossip-tv.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10