search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:00
MENU CLOSE

ΚΚΕ: «ΝΔ και κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνες για τις συνέπειες του προσφυγικού»

02.10.2018 15:41
KKΕ: Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Εύβοια - Media

«Η Νέα Δημοκρατία είναι συνυπεύθυνη, μαζί με την κυβέρνηση, για την απαράδεκτη κι επικίνδυνη κατάσταση, που βιώνουν οι πρόσφυγες και για τις συνέπειες της στους κατοίκους των νησιών», τονίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαμο.

Για αυτό, σύμφωνα με το ΚΚΕ «και επικεντρώνει την κριτική της μόνο σε διαχειριστικά ζητήματα. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ, στηρίζουν τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, που μετατρέπει τα νησιά σε χώρους διπλού εγκλωβισμού των προσφύγων και μεταναστών, συμφωνούν με τη λειτουργία των hot spot».

«Η θέση του ΚΚΕ είναι να κλείσουν εδώ και τώρα τα hot spot, να μεταφερθούν οι υπηρεσίες ασύλου στην ηπειρωτική Ελλάδα, με προοπτική τη γρήγορη μεταφορά των προσφύγων και μεταναστών στις χώρες προορισμού τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58