search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές στο «τραπέζι» της Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

02.10.2018 16:32
Αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές στο «τραπέζι» της Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Συζήτηση για την επόμενη Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου, έγινε στησυνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Η βασική συζήτηση αφορούσε, σύμφωνα με κομματικές πηγές, στα θέματα που θα απασχολήσουν την ΚΕ. Το πρώτο ζήτημα είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, επί του οποίου ενημέρωσε τη συνεδρίαση ο Γραμματέας της ΚΕ Πάνος Σκουρλέτης. Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πηγές, ενημέρωσε για τις συσκέψεις που έχουν γίνει την προηγούμενη περίοδο σε επίπεδο περιφέρειας, αναφορικά με υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες και τους δήμους. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, περί τα τέλη Οκτωβρίου, να έχει καταλήξει στον βασικό κορμό των υποψηφιοτήτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλαδή για το σύνολο των Περιφερειών και τους μεγάλους δήμους.

Το δεύτερο θέμα που θα απασχολήσει την επικείμενη Κεντρική Επιτροπή είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις ενόψει και των ευρωεκλογών. Επ’ αυτού έγινε ενημέρωση από τον κ. Σκουρλέτη σχετικά με τις διαδικασίες του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε.

Στην Κεντρική Επιτροπή θα εκλεγεί το νέο όργανο της Πολιτικής Γραμματείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24