search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:39
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να μην μειωθούν οι συντάξεις

02.10.2018 18:28
«Μήνυμα» Τσακαλώτου για επικείμενη έξοδο στις αγορές - Media

 

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αναφορικά με το θέμα των συντάξεων, όπου και τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να μην μειωθούν οι συντάξεις».

Ο υπουργός σημείωσε ότι προτέρημα της κυβέρνησης είναι η υπομονή και η σκληρή δουλειά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εμείς λύνουμε προβλήματα, όπως βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια. Η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα, οι προβλέψεις του ΔΝΤ διαψεύστηκαν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις εκλογές εκφράζοντας την πεποίθησή του πως… «ο χρόνος είναι με το μέρος μας» ενώ σε ερώτηση αν θα κατατίθετο ο ίδιος προϋπολογισμός αν δεν ήταν εκλογική χρονιά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε ως εξής: «Εμείς είμαστε αξιόπιστοι, ότι κάνουμε το έχουμε ανακοινώσει, υπάρχει τεράστια διαφάνεια. Να μας κρίνουν με αυτή τη διαφάνεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:39