search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Λαμία: Προφυλακίστηκε το «σατανικό» ζευγάρι για τη δολοφονία Γερμανού (Video)

02.10.2018 18:36
Λαμία: Προφυλακίστηκε το «σατανικό» ζευγάρι για τη δολοφονία Γερμανού (Video) - Media

 

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα.

Μετά από μια διαδικασία που κράτησε περίπου 10 ώρες το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Πρόκειται για την πρώην σύντροφό του θύματος και τον φίλο της.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας περίπου στις 10 το πρωί της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας τους αρνηθηκαν ότι βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του άτυχου Γερμανού τον Ιανουάριο του 2018.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί τους δεν στάθηκαν ικανοί να ανατρέψουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί τoυς τελευταίους εννέα μήνες με αποτέλεσμα να κριθούν προφυλακιστέοι.

Oι συνήγοροι τους, θεωρούν πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία και περιμένουν την εκδίκασή της για να τα διαλευκάνουν.

Δείτε τι δήλωσαν οι συνήγοροι της γυναίκας, Δημήτρης Κρούπης και Απόστολος Λύτρας και η συνήγορος του άνδρα, Δήμητρα Παπαθεοδώρου.

Σύμφωνα με την δικογραφία το έγκλημα είχε οικονομικό κίνητρο.

Ο 55χρονος φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον θύμα, ενώ η γυναίκα που σύμφωνα με τα στοιχεία βρισκόταν στο σημείο κατηγορείται ως ηθική αυτουργός.

Την ώρα που ο 56χρονος  απολογούνταν στο γραφείο της κύριας ανακρίτριας Λαμίας, ο αδερφός του από το δικαστικό μέγαρο τόνιζε πως ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει κάνει το έγκλημα.  Επισημαίνει πως την ώρα εκείνη, τα δύο αδέλφια ήταν μαζί στην Αταλάντη και τάιζαν τα ζώα τους.

 

Πηγή: tvstar.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:19