search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Τραμπ: Τρομακτική εποχή για νέους

02.10.2018 19:24
Τραμπ: Νεκρός ο Κασόγκι, θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διατύπωσε την εκτίμηση ότι οι νεαροί Αμερικανοί βιώνουν μια «τρομακτική» εποχή, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με δημοσιογράφους σχετικά τον υποψήφιό του στο Ανώτατο Δικαστήριο που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

«Είναι μια πραγματικά τρομακτική εποχή για τους νέους στην Αμερική, υπάρχει ενδεχόμενο να είστε ένοχοι για κάτι για το οποίο δεν είστε ένοχοι» δήλωσε από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

«Είναι πραγματικά μια δύσκολη περίοδος» υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι το τεκμήριο της αθωότητας καταπατείται πολύ συχνά.

«Όλη μου τη ζωή, άκουγα ότι είστε αθώοι όσο δεν έχετε κριθεί ένοχοι. Σήμερα, είστε ένοχοι όσο δεν έχετε κριθεί αθώοι».

Ο δικαστής Μπρετ Κάβανο, ο υποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από την καθηγήτρια Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ. Εκείνος απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος του.

«Είναι ένα πρόσωπο υψηλής ποιότητας, ένας σπουδαίος δικαστής (…). Δίνει μάχη για τη φήμη του, για την οικογένειά του» σημείωσε ο μεγιστάνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03