search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18
MENU CLOSE

Ο Καραμέρος θα θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Αμαρουσίου

03.10.2018 09:45
24-11-2018 - Media

 

«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου το 2019 με προϋπόθεση ένα Ενωμένο Μαρούσι». Με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε χθες βράδυ, ο Γιώργος Καραμέρος την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές, ενώπιον νέων ανθρώπων από διάφορους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους της πόλης,

Ο Μαρουσιώτης δημοσιογράφος και αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών αφού καλωσόρισε το ακροατήριο, εξήγησε ότι η επιλογή του για την έναρξη-προσκλητήριο του αγώνα με αυτούς ήταν για να τους πει «να περπατήσουμε μαζί την πόλη από αύριο γειτονιά προς γειτονιά, σπίτι προς σπίτι, κατάστημα προς κατάστημα, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε τον Μάιο να μην έχουμε τις αγωνίες τις εκλογικές αλλά να έχουμε την μοναδική αγωνία για το πώς θα μπορέσουμε με ένα Ενωμένο Μαρούσι να προχωρήσουμε στην επόμενη του μέρα».

Επισήμανε ότι είναι αρκετός ο χρόνος για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε και να δούμε αν ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε, φέρνοντας και άλλους συνοδοιπόρους». Κλείνοντας ο κ. Καραμέρος εξέφρασε την πίστη ότι «η επόμενη μέρα, όταν θα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος του παλιού, θα είναι μια μεγάλη ευθεία με πολύ καλές προοπτικές για όλους και λύσεις για τα προβλήματά μας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18