search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Next Top Model: Το διεμφυλικό μοντέλο που πήρε 4 «ναι» αλλά δε θα δούμε ποτέ (Video)

03.10.2018 10:46
Next Top Model: Το διεμφυλικό μοντέλο που πήρε 4 «ναι» αλλά δε θα δούμε ποτέ (Video) - Media

 

Ένα παρασκήνιο από το ριάλιτι μόδας του Star έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό ο οποίος θέλησε να μάθει αν τα διεμφυλικά άτομα γίνονται αποδεκτά στο Next Top Model.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Καγιά απάντησε ότι φυσικά και γίνονται αποδεκτά τα trangender άτομα, ωστόσο, μια τέτοια περίπτωση δεν ευδοκίμησε στο φετινό ριάλιτι καθώς υπήρχε νομικό κώλυμα.

«Πριν από τρεις εβδομάδες διάβασα μια συνέντευξη που έκανε η Σόνια Καζόνι στην Βίκυ Καγιά στο περιοδικό People. Κάποια στιγμή η Σόνια αναρωτήθηκε αν είχαν περάσει από αυτά τα δοκιμαστικά transgender άτομα. Άτομα διεμφυλικά. Η Βίκυ απάντησε: «Βεβαίως! Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα. Κούκλα. Με προδιαγραφές μοντέλου. Αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε αλλάξει ακόμα την ταυτότητα της», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, διευκρινίζοντας ότι ήταν επιλογή της παραγωγής να μη τη δούμε καθόλου στις auditions, καθώς λόγω της μη αλλαγής της ταυτότητας της υπήρχε νομικό πρόβλημα για την είσοδο της στο ριάλιτι.

Ο Άρης Καβατζίκης εντόπισε μάλιστα τη trangender Καίτη Γκραμμά η οποία παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε τόσο για το όνειρό της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ όσο και για τη μη αποδοχή από την οικογένειά της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:15