search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Επιμένει ο Φίλης: Έχω δικαίωμα στην κριτική – Υπάρχει παραδιοίκηση στην ΕΡΤ

03.10.2018 13:51
«Κεραυνοί» Φίλη για τα θρησκευτικά: Η απόφαση του ΣτΕ αντίκειται στο Σύνταγμα - Media

 

Επιμένει στην τοποθέτησή του για την ΕΡΤ ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στο news247. Επιπλέον, απάντησε στο σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ο οποίος είπε ότι «ο κ. Φίλης δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ».

Αναφερόμενος στις συντάξεις, ο Ν. Φίλης δήλωσε ότι «είναι καλό νέο η είδηση για τη Μέρκελ και τις συντάξεις. Να το πιστώσουμε αυτό στην κυβέρνηση και στον Τσακαλώτο που κάνει τη σχετική διαπραγμάτευση».

Για τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά, και την ΕΡΤ, υποστήριξε: «Δεν κάνω εγώ τις βαριές καταγγελίες. Τα έχουν δημοσιοποιήσει εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, να μην κάνουν τους κουφούς. Πρέπει να συζητηθούν αυτά τα θέματα, είναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα και διακινδυνεύουν την πορεία της ΕΡΤ. Η ΝΔ καιροφυλακτεί για να ρίξει πάλι μαύρο».

Μάλιστα, τόνισε ότι «δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση και διαφωνία με τον Νίκο Παππά, είναι πολιτική τοποθέτηση. Εάν η ΕΡΤ θέλει να κάνει μια τέτοια συζήτηση, να την κάνουμε. Έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική ως βουλευτής που στηρίζω χωρίς προϋποθέσεις το έργο της κυβέρνησης. Άκουσα στην ΕΡΤ, δημοσιογράφο-συνεργάτη της ΕΡΤ ότι όσα λέω ρίχνουν νερό στο μύλο της ΝΔ. Αυτό επιβεβαιώνει την ύπαρξης παραδιοίκησης».

Ερωτώμενος για το ζήτημα του Σκοπιανού, απάντησε: «Τι ειπώθηκε στον καφέ με τον Ζάεφ; Δεν μας το είπε αυτό η κυρία Σπυράκη. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι ήταν τυχαία η συνάντηση στο καφέ. Πόσο πικρός ή πόσο γλυκός ήταν αυτός ο καφές; Θα υπάρξει πλειοψηφία στη βουλή, είναι θετική η συμβολή της κυρίας Παπακώστα για την υπερψήφιση της συμφωνίας. Αναφέρομαι μόνο σε αυτό».

Για την πρόταση της Φώφης Γεννηματα, είπε: «Η κ. Γεννηματά είπε ότι ζητάει την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, βάζει προϋπόθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δείχνει ότι έχει συμφωνήσει με τη ΝΔ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24