search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Άρρωστη κατάσταση: 11χρονος βίασε 6χρονη

03.10.2018 14:52
Άρρωστη κατάσταση: 11χρονος βίασε 6χρονη - Media

 

Σε τρία χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο πλέον 23 ετών Ζάκαρι Σέλμπι, ο οποίος είχε βιάσει ένα κορίτσι ηλικίας έξι ετών όταν εκείνος ήταν μόνο 11 ετών, στη Μ. Βρετανία.

Μάλιστα, τέσσερα χρόνια μετά τον βιασμό του κοριτσιού, βίασε κι ένα έξι χρονών αγόρι.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι και τα δύο θύματα απειλήθηκαν από τον Σέλμπι για να μην πουν σε κανέναν για τον βιασμό τους.

Τελικά, τα αδικήματα ήρθαν στο φως και ο Σέλμπι καταδικάστηκε. Αν και αρνήθηκε τον βιασμό και τη σεξουαλική επίθεση της νεαρής κοπέλας, όπως και τον βιασμός του αγοριού.

Η διάρκεια της ποινής του έπρεπε να μειωθεί για να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ήταν πολύ νέος και ο ίδιος όταν προχώρησε σε αυτές τις ακατονόμαστες πράξεις.

Ο δικαστής του είπε: «Έπαιξες με παιδιά που ήταν σχεδόν στο ήμισυ της ηλικίας σου και παίζατε παιδικά παιχνίδια. Δεν είσαι ακόμη ώριμος. Αλλά ήξερες ότι έκανες λάθος και είπες σε καθένα από τα θύματά σου να μην πει τίποτα. Μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρξε καμία τύψη από την πλευρά σου. Είπες ψέματα στο δικαστήριο και μόλις τώρα παραδέχθηκες ότι είσαι υπεύθυνος για το τι συνέβη. Η μόνη ποινή που μπορεί να σου επιβληθεί είναι μια άμεση ποινή στερητική της ελευθερίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50