search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με τον κατηγορούμενο για βιασμό, Κριστιάνο Ρονάλντο (video & Photos)

03.10.2018 15:21
Συνεχίζεται το «σίριαλ» με τον κατηγορούμενο για βιασμό, Κριστιάνο Ρονάλντο (video & Photos) - Media

 

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση κατηγορίας κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό γυναίκας το 2009. Μετά το άνοιγμα της υπόθεσης από την αστυνομία του Λας Βέγκας, στην επιφάνεια ήρθε κι ένα βίντεο του Πορτογάλου σταρ να χορεύει με την Κάθριν Μαγιόρκα την ίδια βραδιά που η ίδια ισχυρίζεται πως είχαν ερωτική επαφή δίχως τη συγκατάθεσή της.

 

Το φερόμενο ως θύμα υποστηρίζει στην καταγγελία της πως οι νομικοί εκπρόσωποι του άσου της Γιουβέντους θέλησαν να εξαγοράσουν τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων, ωστόσο ο Ρονάλντο δεν εκπλήρωσε έναν από τους όρους του διακανονισμού και έτσι αυτός κρίθηκε άκυρος. Μάλιστα, νέα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο –κατά πολλούς- καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, παραδέχτηκε στο νομικό επιτελείο του πως εκείνη είπε “όχι” και “stop” κατά τη διάρκεια του καταγγελόμενου βιασμού.

Το θέμα έχει προκαλέσει τέτοιο σάλο τις τελευταίες ημέρες, που ο αστέρας της Γιουβέντους αναγκάστηκε να πάρει θέση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες σε βάρος μου. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα, ενάντια σε όλα όσα είμαι και πιστεύω. Οσο κι αν ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να δώσω τροφή στο μιντιακό θέαμα που δημιούργησαν άνθρωποι που θέλουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους σε βάρος μου. Ετσι, η καθαρή συνείδησή μου θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα όλων των ερευνών», έγραψε ο Ρονάλντο στον λογαριασμό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24